onsdag 7 mars 2012

Olater

Gullehunden har skaffat sig olater. Stygg hund! 
Tydligen vill han tala om att hans hundsäng [en Wiltonmatta - stackars lilla hund utan resurser] inte är vad han önskar. Han har börjat putta ner dynorna från köksstolarna för att sedan lägga sig på dem. Ser han ut som om han tänker dela med sig?

10 kommentarer:

 1. Det är bra Blixten, stå på dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han har en stark vilja, så det gör han nog.

   Radera
 2. Nej jag delar inte med mej,jag vill ligga mjukt numera
  ha det så gott
  maggan

  SvaraRadera
 3. Haha han är för rolig, lille Blixten!!
  Men jag tycker att du kunde sy en större dyna till Blixten... det var ju länge sedan han var så pluttigt liten så han kunde få plats på den lilla 4-kanten som syns på fotot!! hihi

  Kram Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skall sy honom en egen saccodyna, så blir han väl nöjd, hoppas jag.

   Radera
 4. Det är en dågg med stil! Wiltonmatta....nä, inte när det finns annat att ta till, jag tycker han gör rätt. Och så vacker han är! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dåggi-dågg är helt klart rasdjur som vet om sitt värde.

   Radera
 5. Kul att du hade nytta av mitt gamla inlägg om etiketter, jag har funderat på att lägga in en ny version, byta till nya gränssnittet först. Och lägga till att man kan välja bort utvalda etiketter från att visas i sidomenyn och vad det medför för "risk".

  Du verkar ju ha full koll på vad man kan göra med en blogg, med sidor, svarafunktion på kommentarer och tagit bort lightbox t.ex, men det var nåt med etiketterna som inte var bra alltså? Hoppas det löst sig nu då. Jag brukar inte gilla bakgrundsbilder på bloggar men din är ju riktigt snygg, och jag är helt såld på din urgulliga lilla blomsterrabatt som du har i headern och som avdelare i sidomenyn.

  Härliga pyssel också, du verkar vara en fena på att sticka och nålbindning skulle jag vilja testa, kanonfin mössa du gjort, den vita med blomma tovad direkt på. Och ditt collage i Vår på gång är helt underbart, ok lånade bilder säger du men collaget kanske är ditt verk? Vackert som en vårdag i alla fall :)

  En sak som jag undrar över i din blogg är den märkliga referensen till bilden i inlägget VAB och VAB igen. Bildadressen är tiotusentalstecken lång! och börjar inte som en normal Bloggerlänk. Svaret kanske finns om man klickar på bilden men länken är så märkligt så det tänkte jag inte göra...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ett långt och härligt inlägg. Det där med länken är superskumt. Jag ser det inte från min sida. Det får jag snoka runt i. Tack för alla härliga, peppande kommentarer!

   Radera

Tack för att du skrev en rad. Jag uppskattar det verkligen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...