torsdag 29 mars 2012

Note to self - tomatmarmelad

Kom ihåg! Tomatmarmeladen från de gröna tomaterna blev grymt god och perfekt till ostbricka. Gör många små burkar marmelad i år. Superbra värdinnepresent! Hållbarhet - tydligen väldigt lång till och med i rumstemperatur.
 Enda minuset är att man äter för mycket ost och blir fet, men sådana detaljer bryr vi oss väl inte om?




3 kommentarer:

  1. Tomatmarmeladen är nästan enda anledningen till att jag odlar tomater. Men förra året gjorde jag en riktig miss. Jag kokade (som vanligt) marmeladförråd för ett helt år, men glömde att ha i atamon. Mögel i varenda burk! I år ska jag inte glömma. Nog för att det är roligt att koka marmelad och sylt, men inte så roligt att man gärna kastar bort alltihop...
    Söt burk!

    SvaraRadera
  2. Nä sånt bryr vi oss inte om, livet går ut på att NJUTA! :-) Och sen, finns det någon bättre värdinnegåva än en man gjort själv? =)

    SvaraRadera
  3. Attans vad mycket jag missat här då! Det blommar och du har varit skitig i håret, vilket jag är just nu. Ska just slänga mig in i duschen. Och pärlsnurror och tomater, gröna! Jag brukar sylta mina, gott till söndagsstek. Fast efter ett år märker man (jag) att det vart inte så många söndagsstekar under året....
    Agneta kram

    SvaraRadera

Tack för att du skrev en rad. Jag uppskattar det verkligen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...