torsdag 16 augusti 2012

Skolstart - fröer kommer och lite annat

Då har skolan börjat igen. Med en stor portion vemod för sommaren som gick så fort och lagom stor portion  glädje över det nya som kommer gick CC, sonen, till skolan och andre klass. Nu är de 21 barn i klassen, vilket är ganska lagom.

De sista dagarna innan skolstart har vi försökt hinna allt det där som vi inte hann med förut. Och det gick rätt bra. Vi har pysslat, läst och lagat god mat och pillat i trädgården förstås. Just nu är vädret underbart, så vi åker till stranden direkt efter skolan. En kompis, som är lika glad för att snorkla som CC, får följa med, så det blir nog fint.

FRÖER:

Nu har nio stycken tecknat sig för fröer. En plats finns kvar i vagnen. Alla fröer är inte torra ännu så det dröjer nog en vecka eller två innan jag skickar dem. Ha förtröstan, de kommer!

4 kommentarer:

 1. Vilka fina bönställningar du har gjort! (Mina borlottis blir inte högre än 20 cm, men det står 200 cm på påsen. Antingen har jag gjort något fel eller så har återförsäljaren sluntit på nollan :)

  Skolstart är både spännande och vemodigt för både stor och liten. Vi hade upprop på komvux igår och där fanns en hel del nervösa personer som inte riktigt visste åt vilket håll de skulle vända sig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar skumt med dina borlottibönor. Mina blir MINST 2 meter höga.

   Radera
 2. Va, har skolan redan börjat vid er???? Här börjar de på tisdag som först. Vi njuter de sista dagarna också, det är skönt.
  Sen ska du veta att få barnbarn stämmer helt med vad de säger, det är livets efterrätt. :)
  Man njuter och gör allt det där man inte hann och hade råd med när ens egna var små, det är så gottigt mysigt. Vänta bara så får du se.....

  SvaraRadera

Tack för att du skrev en rad. Jag uppskattar det verkligen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...