fredag 24 februari 2012

8 år gammal

Idag fyller store lillen åtta år. Det är en stor dag för honom. Min numrologiska unge man: 20:40 2004-02-24 som är besatt av siffror och systematik har haft nedräkning sedan jul. Han tycker förstås att det är magiskt att vara född den 24:e när självaste julafton ligger på samma dag bara två månader tidigare. Så äntligen idag var det dags. Som tur var hade febern sjunkit till hanterbara gradtal idag (37,5) så killen orkade nätt och jämt att fira sig. Trots veckans sjukdom så orkade vi med en omgång bowling, LEGO-bygge och lite mat. Med maten har det varit skralt hela senaste veckan, så den lagom snälle läkaren som för en dryg vecka sedan sade att sonen är "ganka rundlätt" blir väl nöjd när han tappat flera kilo på en enda vecka. Tack och lova att han hade lite valpmull tycker jag. Nu behöver jag inte oroa mig när han inte äter på en vecka. I annat fall hade jag väl gått i koma av ängslan.


Trots sjukdomar och annat trist var sonen riktigt nöjd med sin dag och i morgon kommer ju hela hans släkt, så det roliga är inte slut ännu. Tröjan han fick av mig åkte på direkt i morse. Det hette "var hittade du den fina, mamma?". Hur nöjd blev jag då? Det är verkligen underbart med barn om gillar både hårda och mjuka paket. Och nu sover en trött men nöjd grabb i sin pappas säng. Pappan får ännu en natt sova i sonens så att sonen kan vara nära sin mamma. Alla är lika nöjda nu när pappan hostar och sonen är smått ynklig.
Och nu är JAG trött så nu blir det sista 30 sidorna in min bok och soffan som skall dejtas.

3 kommentarer:

  1. HIPP HIPP HURRA!!! säger vi här nereifrån gatan. Va skönt att han är på bättringsvägen! :o)

    Kram från oss

    SvaraRadera
  2. Gratulerer så mye på etterskudd til din sønn! Jeg har vært uten internett forbindelse og derfor ikke hatt mulighet til å kommentere hos deg. Vil ønske dere en flott helg. Nå skinner endelig solen her :) Klem Ellen

    SvaraRadera

Tack för att du skrev en rad. Jag uppskattar det verkligen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...