fredag 21 juni 2013

Midsommar

Som sig bör blev gubbarna klara till Midsommar. I år en väldigt stillsam företeelse då denna kvinna gått och skaffat sig borrelia. Jag byter hellre än gärna Midsommarsnapsen mot en penicillinkur, bara jag slipper dessa läbbiga bakterier. Här ser ni den som står först i kön när väl vaccinen finns att tillgå.
I Midsommaraftons tecken har pojken plockat smultron och jordgubbar och och avnjutit en favoritfrukost med nybakta bullar, chokladpålägg och nyplockade bär. Det är riktig sommar det.
 
 Resten av dagen skall vi spela brädspel och äta Midsommarmat och slappa i trädgården, så vi tackar för det vackra vädret. Tack!
Som en parentes måste jag tillägga att jag inte kan fatta att det redan ÄR Midsommar. Det gick för fort och jag vill inte att det skall bli mörkare redan. Nejnejnejnejnejnejnejnej!
Trots allt: Glad Midsommar! Men låt gärna tiden stanna upp lite just nu.

4 kommentarer:

 1. Lider med dig som råkat ut för dessa vidriga kryps smittor. Samma oro för djur och människor varje år när man tillbringar mycket tid ute i naturen. Krya på dig. Och tack för informationen om alpackaullen. Synd att den inte tovar men det kanske går att blanda in lite alpackaull med fårull när man tovar. Annars får jag väl helt enkelt fortsätta försöka lära mig på spinnrock. Har provat med fårull för nåt år sedan och det blev åtminståne nåt som liknade garn :).
  Kram Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för de vänliga orden. Fästingar finns verkligen inte på min favoritlista.

   Men prova blandning av alpacka och får, tycker jag. Åtminstone i garn fungerar det förträffligt. 3+7 eller så mycket som 5+5 fungerar perfekt och det tovar sig absolut, på grund av fårullen.

   Radera
 2. Borelia, hudå!Jag övervakar noga den fläck som förra veckans fästing lämnat på min liljevita mage...Har vaccinerat mig mot TBE, i alla fall!
  Härliga midsommarbilder från dig med både smultron och jordgubbar, nästan så man känner doften!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack skall du ha!!!

   Håll koll på bettet - De behöver inte ha den där klassiska ringen för att vara smittade.

   Radera

Tack för att du skrev en rad. Jag uppskattar det verkligen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...