tisdag 16 september 2014

Världens bästa syster -> nytt stickprojekt

Det finns bara en Världens Bästa Syster och henne har JAG. Ja, jag är väldigt ledsen för er andra, men hon är faktiskt upptagen.
I vintras, när saker och ting inte precis gick som smort här, kom hon en dag släpande (!) med en hel påse full med paket. Alla var märkta med instruktioner om när det skulle öppnas. Det kunde vara 'När du är riktigt sur' eller 'När allting suger' eller, som denna, 'När du har en riktigt dålig dag'. Nu har jag öppnat nästan alla och de har verkligen hjälpt på den där sugiga dagen eller det citronsura humöret. En helt unikt bra idé som faktiskt har fungerat opåklagligt. Tack, snälla rarar Syster Yster!!! 
Ibland har innehållet varit uppmuntrande ord på ett gulligt kort, ibland en speciell sak som knutit an till instruktionen och ibland något jag velat ha läääänge, som ullgarn från Ullcentrum på Öland. Mitt i prick. Jag hade gärna besökt Ullcentrums butik, men detta är det näst bästa.
bild lånad av Ullcentrum på Öland
Givet vis måste jag sticka något av Ullcentrums mönster när jag nu har deras garn. Det blir nog den här sjalen: Rosa Blåklockor

2 kommentarer:

  1. Tak Sös! Det varmede <3
    Men du har ju fortjänt gaverne, for du er også en brandgod söster!
    10000 knuser!

    SvaraRadera

Tack för att du skrev en rad. Jag uppskattar det verkligen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...