onsdag 6 augusti 2014

Sommartorka även på bloggen

Det har varit torrt i landet i sommar och så även på bloggen. Vi är bara hemma om någon dag då och då och annars har vi fullt upp med att semestra i detta ljuva rike. På senast trippen var vi bland annat inne om Elgiott och hans vänner, men mera om det senare, när semestern är slut. 
 Just nu har vi två dagar i hemmet innan det bär av mot Småland och ALV. Karlsson på Taket väntar oss nämligen till kaffe och kaka. Vi har bestämt träff på taket. Jag och sonen har rusat runt med gräsklipparen och skördat det som var skördeklart (päron och gurkor och bönor) samtidigt som jag tvättar och mannen städar ur husvagnen och Blixten passar på att rymma hemifrån. 

Efter en massa nytta var jag tvungen att leka blomsterfotograf och drog fram makroobjektivet. Var så goda - digital svensk sommar från trädgården vår, direkt till rutan.

4 kommentarer:

 1. Eget finns ju fantastiskt mycket att se och göra i vårt vackra land! Många ungdomar jag träffat pratar världsvant om orter över hela världen men vet inte om Borås ligger i Norrland, Skåne eller mitt emellan! Vi reste möjligen lite för lite utomlands, men man kan ju inte göra allt!
  Fina bilder du tagit på vackra blommor!
  Frusen axel drabbar kvinnor mellan 40 och 60 i första hand, visst är det konstigt? Stor tröst det där med att det faktiskt går över!
  Hoppas ni får finfika hos Karlsson och att han inte äter upp det bästa själv!😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack du. Är säker på att han väntar.

   Radera

Tack för att du skrev en rad. Jag uppskattar det verkligen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...