söndag 23 november 2014

Sommarminne 2014 - #7 Uppgradering av kojan

Man är inte för stor för sandlådor när man är 10, i alla fall  inte om det är integrerade i en koja med vattenbana på. Ett sådant projekt kräver dock en viss dos regelbundet underhåll och en viss regelbunden uppgradering för att intresset skall hållas uppe.
 Årets uppgradering av sandlådekojan i äppelträdet innebar en säkrare plattform med hyllor och förvaring, en trädplattform med soltak/äppelskydd och den myshörna med solstol. Sonen verkar rätt nöjd.
Solen sken ju ungefär var enda minut på dagen i någon månad på raken, så vi gjorde en del dekorationer medelst plank och förstoringsglas. Ingen koja blir sämre av dekorationer.
Pappan var snäll och byggde i dagar i sträck medan mamman ojade sig över tennisarmbågar och höll sig till mjukare saker så som soltak och vindskydd, men sådant måste man ju också ha.
Sedan kom pellejönsen inte ner något mera den veckan.
2 kommentarer:

  1. Vilken härligt trädkoja! Jag skulle också ha kunnat tillbringa en vecka i den.

    Jag lyckades faktiskt BOTA tennisarmbåge med ett stugbygge en gång.Hade hållit på med sjukgymnastik i månader utan någon nytta. Men efter att ha tillbringat tre-fyra dagar med att dra i rejäla spikar i stommen till stugan var jag bra. Berättade det senare för en sjukgymnast som faktiskt inte lät helt förvånad, men för mig framstår det fortfarande som ett smärre underverk. :-)

    SvaraRadera
  2. Vilken koja - rena drömmen! Lycka måste vara att ha en så fin!
    Agneta kram

    SvaraRadera

Tack för att du skrev en rad. Jag uppskattar det verkligen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...