lördag 28 januari 2012

Penningträdet blommar - blir man rik då?

närbild
 För första gången i mitt liv blommar mitt penningträd. Är det vanligt? Jag undrar om man blir rik då? Det skulle väl vara ganska rättvist om så vore fallet. Jag har liksom väntat länge nog nu.

Detta träd har varit i min ägo i 11 år och tre månader. Då vet ni hur länge ni skall vänta om det inte har begett sig ännu.

  

6 kommentarer:

 1. Hej , jag kallar dom för paradisträd men inte har jag fått nån i blom än och då har jag haft dom i tolv år minst.Det beror nog på att jag klipper dom lite då och då för dom växer ju bra.
  Mvh Lena

  SvaraRadera
 2. Vad kul att det äntligen blommar. Köp en lott vettja, för av penningträdet lär det ju inte hagla pengar, men det kanske inbringar tur på annat vis:)//Helen

  SvaraRadera
 3. Va kul! Tror faktiskt inte att jag har sett ett penningträd blomma tidigare.. :) Nu ska jag kika in på din frölista. Jag har flera olika sorters chili som du kan få och allium har jag också kvar av. Skicka din adress till ak@landetkrokus.se så kommer det frön till dig. Kram, kram

  SvaraRadera
 4. Jeg har aldrig set et pengetræ/paradistræ blomstre. Det er da utroligt smukt. Ja, det siges jo, at man bliver rig hvis det blomstrer og det er svært at få det til det. Så tillykke! Hav en dejlig uge.
  Knus fra Rita

  SvaraRadera
 5. Wow det är inte så vanligt.
  Kul att veta att det blir bra bröd av nattjäsning.
  Ha det gott
  annika

  SvaraRadera
 6. Ja detta måste ju betyda 60 miljoner på Lotto eller något, jag har aldrig sett en blomande pengaträd, så vackra blommor den har :)

  SvaraRadera

Tack för att du skrev en rad. Jag uppskattar det verkligen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...