fredag 16 december 2011

Bisse - saknad och älskad!

Bisse - så saknad!
Det här är en svart, svart fredag. Nu finns min lilla, älskade kissekatt inte längre. Han jagar nu feta små musänglar i katthimlen: Min älskade lilla katt - hur kan man tycka om någon så mycket?

Det är jättejobbigt, svårt, tungt, hjärtutslitande - förfärligt, men trots allt fick han dö på bästa tänkbara sätt. Han hade inte ont, fick avsluta framför brasan i mitt knä och somnade in lugnt och stilla på den plats han älskade så mycket. Det kan nog inte göras bättre. Ett ENORMT tack till vår underbara veterinär!du kunde ligga på magen i timmar


För säg, hur många katter är det förunnat att börja livet som bortjagad sommarkatt, få ett nytt hem som tvååring, bli nästan 19 år gammal, jaga grannens katt en månad innan man går bort och ha två "egna" hundar? Nej, det är inte många som får ett så rikt och gott liv. Vi kommer alla att minnas Bisse - världens tuffaste, trognaste och mest kärleksfulla katt.du älskade att nussa hakaKära, älskade Bisse, det var fruktansvärt att behöva säga adjö till dig, men jag kommer aldrig att glömma dig.  

Det finns en särskild plats i hjärtat för goda katter!
6 kommentarer:

 1. Söde, dejlige Bisse! Jager på de evige jagtmarker med sin hund nr 1 og forlovede Freja. Gode dyr kommer bestemt til en himmel med mange, fede jagemus. Der feldes også tårer for ham i Malmö idag. Knus! Sös

  SvaraRadera
 2. Der er utroligt mange tårer der skal fældes for en god kat. Det bare strengt at sige farvel til sin søde, søde mmis.

  SvaraRadera
 3. Ååå, åååh, det är så förskräckligt när man måste ta adjö av sin älskade husdjur, jag får klump i halsen och hjärtat och magen och överallt när jag läser det......man har ju varit där några gånger och det är hemskt när man måste sätta sig till doms. Men, vad gör man inte....Usch, ja. Lilla pissen, det var väl skönt att veterinären kunde ge sprutan hemma i lugn och ro och ni slapp gå ut genom bakdörren, det har vi varit med om och det är det ängsligaste av alltihop.
  Jaaaa. huuuhhh.....
  Kramar
  Agneta

  SvaraRadera
 4. Glömde - gratulera Blixten från Leia och mig! 9 månader, dom är för söta! Vår Leia är nu 1 år och 4 månader och Blixten och Leia är väääldigt lika till utseendet, samma färg och likadana nosar (nöss?????). Underbara vovvar, fast vår är inne i en slyngelperiod, rent hopplös emellanåt.....men charmigt!
  Kram igen

  SvaraRadera
 5. Ja Bisse kommer vi aldrig att glömma!! Sänder en hel drös med kramar till Er. /fam. Wiman

  SvaraRadera
 6. Åååh jeg ble helt rørt da jeg leste dette! Så trist:( Jeg før lyst til å gråte med deg. Har selv katter, og bare tanken at de en dag skal bort, kan jeg ikke tenke. Så bra at veterinæren kom hjem til dere! At katten har hatt så godt liv gjør godt å tenke på. God klem fra meg.

  SvaraRadera

Tack för att du skrev en rad. Jag uppskattar det verkligen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...