lördag 19 november 2011

Mardrömsfredagen är över


Jag försöker just nu vara tacksam att det inte var värre. Jag är bara trött och sliten, ingen är död eller allvarligt sjuk.
TACK!

En tankeställare tar man inte skada av, om man har vett att fatta.
Jag undrar mest just nu - det kan inte vara en tillfällighet att olyckor kommer i sjok. Vad är det som gör att elände inducerar mera elände? Ge mig vett att fatta hur man bryter trenden!

4 kommentarer:

 1. Fy sjutton vad jobbigt,finns ett ordspråk"en olycka kommer sällan ensam"konstig nog så stämmer det,hoppas allt ordnar sej//maggan

  SvaraRadera
 2. Men IDAG är ju allt mycket bättre.
  :-)

  SvaraRadera
 3. Allt kommer i stora sjok. Tre flygplan trillar alltid ner ungefär samtidigt, det har jag noterat genom ett lååångt liv. Så dom ska man inte åka med.....

  Har en väninna som säger om dom där dagarna, ":...jaha, det är en sån dag, en sån som man bara får ta sig igenom....." och det brukar jag tänka på!

  Nej, nej, nej, jag har inte lärt mig knyppla själv. Jag är inte tillräckligt begåvad på något håll för det.

  Jag började kurs förra terminen och tyckte det var lite kul att kasta träspolar med tråd fram och tillbaka och sen hade jag inte tänkt fortsätta. Ville bara pröva. Men "fröken" (83 år) ringde och intalade mig att jag skulle visst fortsätta. Och det är faktiskt roligt och man tvingas koncentrera sig.

  Nu kommer solen fram!

  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Vad gött! Det är DÄRFÖR jag bloggar. Folk som förstår en, har samma intressen och bryr sig utan att få något igen gör en glad när saker är på glid.
  TACK!

  SvaraRadera

Tack för att du skrev en rad. Jag uppskattar det verkligen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...