lördag 26 april 2014

Fredagsmiddag

 Familjen här har beslutat att bli bättre på matlagning och därför tagit ett fast grepp om fredagsmiddagarna. Från och med nu kommer vi att laga något lite extra på fredagarna med utgångspunkt i välskrivna recept. Bedömning för framtida bruk kommer här. 
Middag nr. 1#
Varmrätt: Kyckling med apelsin- och saffranssås, jasminris och majs-paprikasallad 
Dryck: Como Sur Chardonnay, Chile
Dessert: Vit chokladmousse med röd vinbärssås.
Dryck: Michele Chiarlo Nivole Moscato d'Asti.
Recept: från Bonniers kokbok.

Kommentarer: ganska enkla rätter att tillaga. Goda och värda att laga igen. Efterrätten och dessertvinet passade perfekt ihop. Till kycklingen kunde något lite mera smakrikt passat. Fettet från stekningen skulle tagits bort helt. Såsen blev för fet för min smak.

1 kommentar:

Tack för att du skrev en rad. Jag uppskattar det verkligen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...