tisdag 31 juli 2012

Vindolmar

Av en gullig kollega fick jag några vinsticklingar. Den ena [den som valpen inte åt upp förra året] har nu blivit till en stor och fin planta. Därför blev det vindolmar till middag för ett tag sedan. Supergott! Det är förstås mycket bättre att göra dolmar på vårspäda löv, men det funkar senare på året med om man skär bort bladnerverna. Recept finns på receptfliken!

3 kommentarer:

  1. Smarrigt!
    Vad har man till? Gräddås och lingon som till kåldolmar?

    SvaraRadera
  2. Det har jag inte tänkt på, att jag kan använda bladen på min druvranka, tack för tipset :)

    SvaraRadera
  3. Mumsigt! Har du provat med lönnlöv också? Jag har läst på flera ställen att man kan äta dom men inte försökt mig på det än. :)

    SvaraRadera

Tack för att du skrev en rad. Jag uppskattar det verkligen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...