söndag 27 maj 2012

Slappohelg med pyssel


Denna helgen slappar sonen och jag på gräsmattan, bygger LEGO och myser. Jättetrevligt.
min första mojito - goooooood!
 Annat var det förra helgen. Då hade vi ännu en av våra berömda mor-dotter-pysselhelger. Meningen var att vi bara skulle slappa, babbla, pyssla och äta gott. Resultatet blev att halva Malmös affärsbestånd inventerades dag ett. Festkläder är faktiskt ett ganska svårt kapitel och krävde många affärers totala upp- och nervändning.

På kvällen pysslade vi faktiskt och somnade framför TV:n.
Andra dagen promenerade vi fem kilometer till Stoff-o-Stil (YES!) och Biltema och var därför tvungna att fika för att inte svimma. Biltemaupplevelsen handlade mest om att hitta rätt kopplingar till mammas vattentunna, en historia som pappa redan förkastat som omöjlig. Vi klarade det, men …. Ja läs själv. Efter lunch med TV:tittning (premiär för sådana extravaganser) av den filmen vi bara sett en bit av igår. Vi höll oss märkligt nog vakna. Efter någon hundrunda, lite pyssling och lite vin gick vi in till stan och åt och drack– det var nog ytterligre 5 km.

Jösses vilken "slappohelg". Tack och lov kompenserades all motion med goda drinkar, god mat och gott sällskap. Även andra kvällen somnade vi framför TV:n, bara lite fortare än dag ett.
För alla som inte håller sig med mor-dotter-pysselhelger – börja nu! Det är oslagbart.

1 kommentar:

  1. Det såg svalt och gott ut med den där drinken. Den lilla vovven i väskan ser ut att ha det rätt gott också. Ha en skön vecka!

    SvaraRadera

Tack för att du skrev en rad. Jag uppskattar det verkligen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...