onsdag 18 juli 2012

Hemma hos...

 ...oss just nu.

Är det sommarlov för grabben och vi andra varvar vår semester för att täcka upp så mycket som möjligt av hans ledighet. Vi försöker förgylla dagarna med sådant som man inte riktigt orkar med på vardagarna så som nybakta bullar till frukost och nyplockade bär. Det uppskattas mycket av alla
dag 1
Just nu går sonen på simskola. Tre veckor på raken leker han fisk. Jag hade lovat honom att han skulle få egna fenor när han kunde simma 25 meter i djupa bassängen, och som syns var det dags nu. Enda dilemmat är att vi sedan dess har haft noll [bra] stranddagar. Nu sitter han alltså och väntar på att det skall bli strand och snorkling. Jag erbjöd mig, som tapper mamma, att åka när det var 13 grader ute, men DET var trots allt för bra även för en åttaåring.
dag 2.... o.s.v.
Jag hade gjort det, för hans skull, men nu behövde jag inte. Jag hoppas verkligen att det snart artar sig med soltimmarna i södra Sverige. Vi vill inte ha regn en hel sommar.


Tills dess att solen behagar lyda [eller molnen kanske] dricker vi gott te ur senaste loppisfyndet. Loppis/antik-butiken på Karlsgatan i Teckomatorp har riktigt fina saker, till rätt pris.


7 kommentarer:

 1. Härligt frukost!

  Det är Impecta som har de tomma fröpåsarna :)

  //Linda

  SvaraRadera
 2. Oj vad smarrigt det såg ut!

  Sv: Tack! Ja jag är väldigt nyfiken på att se hur resultatet efter Matrix-behandlingarn kommer att bli! Och nej, absolut ingen retuschering av varken före- eller efterbilderna kommer att ske. Jag har varit hos en fotograf och tagit förebild och kommer även att ta efterbild där. Så jag hoppas att jag kommer att få de bilderna sedan så jag kan lägga upp dem i bloggen :)

  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 3. Det var minsann en mumsig frukost, och vilken supersöt tekanna :) Jag håller tummarna för att det blir bättre badväder framöver!

  SvaraRadera
 4. Det är gott! Jag funderar allvarligt på att börja samla på tekannor. Bruksföremål känns inte fel att samla på, om de används.

  SvaraRadera
 5. Så gott det ser ut : ) Hoppas att det hinner bli lite sommar och sol hos er innan lovet är slut!
  /Cika

  SvaraRadera

Tack för att du skrev en rad. Jag uppskattar det verkligen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...