söndag 29 april 2012

Blixten features Ludde

Blixten har förvandlats till en luddboll. Vi har ju inte precis tvättat honom sönder och samman sedan han kom hit, men nu tyckte vi nog att det var dags. Faktum är att det är första gången in hans liv som han badat [Monica,,,, du behöver inte läsa längre om du känner att det blir jobbigt nu]. Hur som helst - det var inga problem alls. Blixten är, som sig bör, en vattenglad hund. Vi brukar spola av hans päls utomhus med brunnskallt vatten, så ett varmt badrum med ljummet vatten var väl rena rama drömmen. Men sen - ja, han liksom slog ut som en mogen maskros. Jösses vad det har luddats här, både högt och lågt. Men han är så fin med sin lockiga, luddiga päls, så framöver blir det nog två tvättar per år. Lite som fönsterputsningen - vår och höst [i bästa fall].

7 kommentarer:

 1. Du behöver inte vara orolig. Vi tvättar våra hundar väldigt sällan, det behövs inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. :-D
   Ville bara ge dig alternativet, ifall du nu började må lite illa....

   Radera
 2. Ah, Blixten har alltså blivit en "Fluff-Babe" :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Abolut - en riktig fluffe-vuffe!

   Radera
 3. Räknade just ut att med denna tvättfrekvens kommer vi att behöva TVÅ flaskor schampo under en normal Goldenlivstid. Vi har TRE.

  SvaraRadera
 4. Men jösses så söt han är Blixten! Han ser lite konstigt nöjt ledsen och vemodig ut i sina vackra ögon! Vi badar inte vår hund heller överdrivet ofta för det fixar hon ju själv i fiskesjön eller i havet. Men ibland så....Konstigt för hon slänger sig i vattnet själv men slangen med vatten för att göra ren tassar, den är förskräckligt hemsk!
  Dom är för goa dom små djuren!
  Kram och en riktigt trevlig helg,
  Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men visst är han. Vi bara älskar denna vovve.

   Radera

Tack för att du skrev en rad. Jag uppskattar det verkligen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...