tag:blogger.com,1999:blog-701836178084971834.post6867087824120301581..comments2023-10-22T09:25:03.782+02:00Comments on Nål och Tråd och Trädgård: Jag är kär - i surkålAnn-Sofiehttp://www.blogger.com/profile/03507816421501003725noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-701836178084971834.post-74294398391795179642017-04-06T07:07:05.935+02:002017-04-06T07:07:05.935+02:00Finns nu i separat inlägg.Finns nu i separat inlägg.Ann-Sofiehttps://www.blogger.com/profile/03507816421501003725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-701836178084971834.post-54443101290103119262017-04-06T07:06:25.518+02:002017-04-06T07:06:25.518+02:00 Precis. Det är en av de stora fördelarna. Man spa... Precis. Det är en av de stora fördelarna. Man sparar in en massa tid genom att ha färdigmat precis vid handen. Man måste dock vara medveten om magen behöver en viss tillvänjningsperiod innan man kan äta hur mycket som helst. Ann-Sofiehttps://www.blogger.com/profile/03507816421501003725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-701836178084971834.post-79970377972990101892017-04-02T14:42:16.720+02:002017-04-02T14:42:16.720+02:00När jag har ett större hem ska jag syra mer! Såg a...När jag har ett större hem ska jag syra mer! Såg att du nämnde Kimichi i inlägget, har du något favoritrecept?Anna Martinahttps://www.blogger.com/profile/11575616714498478576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-701836178084971834.post-27546488403828526842017-03-28T21:39:28.375+02:002017-03-28T21:39:28.375+02:00Jag har en kollega som lovat bjuda på surkål, har ...Jag har en kollega som lovat bjuda på surkål, har aldrig smakat. Kanske fastnar jag med? Tycker om idén, vitkål finns i massor på nära håll och det behöver inte ens frysförvaras, perfekt ju!Ceciliahttps://www.blogger.com/profile/03363402327631198890noreply@blogger.com